Thursday, 29 March 2012

2 tahun 9 bulan

tamat sudah. tengah tunggu jet aku sampai. sangkut jem kat sg buloh. 

haissshhhh!!!
sedih nih!! ingat 2 tahun 9 bulan kat sini aku geleding geleding dok diam je ke. 5 tahun aku sekolah asrama pon x sama kat sini. x sepilu ni. ayat nak gempak je. nyampah pulak aku. sedih sebenarnya nak cakap babai kat kawan2. semalam dah hujan dah aku roomate aku balik. ni jap lagi ni... haishhhh!! pig iron betol la!!





tawan2... lepas ni x taw la bila lagi kita dapat jumpa balik. jangan lupa kat kawan korang yang kuat kentut ( sumber: aziera roomateku ), suka joget zapin ( sumber: ajijah ), keras kepala ego tinggi pokok kelapa suka merepek kerepek ayat nak bombastik aje kalau cakap suka hati tegur sape aje kalau jumpe tepi jalan kedekut taik itik jalan terkengkang kengkang macam jantan tido berdengkor gegar satu rumah kalau makan x ingat orang belakang banyak lagi lah! ( sumber: tikah coe kurak )




:: dari kotak epal hijau ~ lepas ni rutin harian berubah. jangan sedih2 boboi.... haissshhh! dah nak hujan ni! :: 

Wednesday, 21 March 2012

swing

dear people,



budak tgh swing mood memang macam nih. 
tendangkan je kalau jumpa tepi jalan.





:: dari kotak epal hijau ~ lagi 9 hari to go nak start rindu pilah rindu kolej yang heaven selesa rindu makanan anjung yang macam cipan rindu udara pagi2 subuh2 pilah rindu bilik kuliah rindu wifi tahap penyu n rindu my friends... hm ::

Monday, 19 March 2012

manisnya kurma ini..

suka suka suka suka sangattttt kat pasangan ni. 

si suami. memang selalu tengok bila bukak tv3 tiap2 malam pukul 8. dah la hensem. baca berita pon best.

si isteri. rancangan ni aku follow masa season 1 je. pastu dah x best nak layan. masa final memang persembahan dia lain dari lain. tapi sepanjang program pon prestasi dia antara yang top.

berdebar2 ingin tahu siapa mereka????



3..




2..




1..





gogoro!!! gogoro!!!!



saiful nizam ismail & khairul noormaidah 


aku follow makhluk tuhan yang comel cute hensem lagi padan secocok ni dari dorang bujang, tunang, kahwen sampai la dah ada baby. sweet sangat dorang ni.

jom melayan.


juara gadis melayu 1

baca berita bang.....

kahwen! kahwen! kahwen!



baby gigit jari abang!

ehem2. boleh mintak no tepon??

auw chakkk!

weyh! sweet dowhhh!!!

saiful + aida = eirdeena

omg! omg! omg!

ni yang rasa nak kahwen esok je nih! aishhh!






malam final gadis melayu

nah! makan la ayang!

my most feveret pic! 




tapi baby dorang ada penyakit jantung berlubang. sedih sangat bila2 baby yang kecik merah insan yang lemah dibedah. semoga pasangan ni tabah.





:: dari kotak epal hijau ~ nak daptkan suami terbaik kita kenalah jadi terbaik dulu. jangan main redah je hukum2 ni. nanti dapat suami/tunang/pakwe/bakal pakwe yang macam cipanzi jangan nak bising sebab sila tengok diri anda depan cermin adakah anda juga sama cipanzi macam mereka? jika ya, maka berubah lah wahai rakan2 muslimah ku. calon tanyalah ustazah. hehe ::

Thursday, 8 March 2012

cikgu fathiyah

al fatihah kepada arwah cikgu fathiyah.

sangat2 terkejut dapat call dari member semalam yang cikgu fathiyah dah tak de. she was suffered. brain cancer.  2 kali bedah. 2 kali koma. last koma selama seminggu and the doctor said if she awake she will paralyzed. ya Allah... Kau curahkan rahmat dan tempatkan beliau bersama orang2 mukmin. Kau kurniakan syurga pada beliau Ya Allah. 

cikgu mod math aku masa form 5 dulu. cikgu yang paling baik. cikgu yang paling sweet walaupun anak dah 7. cikgu yang pertama jumpa aku masa kat sekolah lepas ambik result spm yang macam tenuk. cikgu yang bagi kata2 perangsang sebelum aku keluar dari sekolah. cikgu yang everything paling best. 

tak sempat nak jumpa buat kali terakhir. tak sempat nak ucap terima kasih buat kali terakhir. tak sempat nak cium tangan buat kali terakhir. tak sempat nak lawat masa cikgu tengah sakit...



gambar kelas masa form 2. 
ni je stok gamba aku dengan arwah cikgu fathiyah.
jangan gelak tengok muka aku. 
i just 14 at that time.
hokayyh.



:: dari kotak epal hijau ~ kepada insan2 yang nak tengok sangat muka incik, pondan yang dok depan aku tu la incik. rase nak sepak2 je kan. heee ::