Monday, 19 March 2012

manisnya kurma ini..

suka suka suka suka sangattttt kat pasangan ni. 

si suami. memang selalu tengok bila bukak tv3 tiap2 malam pukul 8. dah la hensem. baca berita pon best.

si isteri. rancangan ni aku follow masa season 1 je. pastu dah x best nak layan. masa final memang persembahan dia lain dari lain. tapi sepanjang program pon prestasi dia antara yang top.

berdebar2 ingin tahu siapa mereka????



3..




2..




1..





gogoro!!! gogoro!!!!



saiful nizam ismail & khairul noormaidah 


aku follow makhluk tuhan yang comel cute hensem lagi padan secocok ni dari dorang bujang, tunang, kahwen sampai la dah ada baby. sweet sangat dorang ni.

jom melayan.


juara gadis melayu 1

baca berita bang.....

kahwen! kahwen! kahwen!



baby gigit jari abang!

ehem2. boleh mintak no tepon??

auw chakkk!

weyh! sweet dowhhh!!!

saiful + aida = eirdeena

omg! omg! omg!

ni yang rasa nak kahwen esok je nih! aishhh!






malam final gadis melayu

nah! makan la ayang!

my most feveret pic! 




tapi baby dorang ada penyakit jantung berlubang. sedih sangat bila2 baby yang kecik merah insan yang lemah dibedah. semoga pasangan ni tabah.





:: dari kotak epal hijau ~ nak daptkan suami terbaik kita kenalah jadi terbaik dulu. jangan main redah je hukum2 ni. nanti dapat suami/tunang/pakwe/bakal pakwe yang macam cipanzi jangan nak bising sebab sila tengok diri anda depan cermin adakah anda juga sama cipanzi macam mereka? jika ya, maka berubah lah wahai rakan2 muslimah ku. calon tanyalah ustazah. hehe ::

No comments:

Post a Comment