Wednesday, 25 April 2012

the boys

in the name of Allah, the most gracious and the most merciful
salam rahmat untuk seluruh alam

aku tak ingat chapter ape. ni aku apply apa yang arwah cikgu fathiyah ajar mase mod math form 5 dulu. 

premis 1 : i'm a girl
premis 2 : he IS a boy
conclusion : i hate boys

hambek kau!!! hahahahaha!! 
dalam hati : buat main boboi. buat main.. nanti esok keluar pergi keje gedebuk jumpa a BOY that you never let him go. hambek la kau mase tu... pegi giling sampai jadi rempah la kau punya statement bagai tu.

tetapi

mulut : oh pleaseeee... i have no interest in boys. muahahahahaha!!!

tapiiiiii

aku rasa aku tak boleh tolak beliau laaaa.... i'm sorry uollss.. hehehehe. 
sape lagi...

aeril zafrel.


oh no. jangan pandang aku macam tu. boleh kasi gua palpitation wooo..


rase macam nak..... mintak otogarph je!!


astaghfirullah... matanye... tak menahan


lagi


oh no! lagi!


the end.



sesungguhnya aku hanya mampu berangan je.... gila kau dia pandang aku. aku ni dah la hamba patik pacal yang hina. apa2 je la...

girel = gila aeril zafrel


Tuesday, 24 April 2012

arakian kalinya..

in the name of Allah, the most gracious and the most merciful

mak aii.... bersawang2 dah belog aku nih....maklum la... tak nyempat2 nak jenguk belog ni semenjak jadi permastautin tetap kerajaan gangga negara. ayat nak gempak je.  

untuk makluman anda2 semua. saya seorang boboi telah menjadi babysitter kepada dua makhluk yang sanggggaattt baikkkkkk sopannn tak suka bergaduhhhhh tak suka menggeledah segala harta karun dalam rumahhhh tak suka pergi kedai sejam sekaliiii tak suka tido lambatttt tak suka tengok katun sampai tengah2 malammmmm tak pernah main bola dalam rumah sampai pecah dua bijik pasu bonda kuuuu hahahahahahhahaha. mimpi je la.... itu adalah angan2 achik eah dua makhluk tersebut untuk mendapat anak2 sedara yang penuh dengan sifat2 mahmudah. haishhh! 

ini adalah contoh mereka yang tiba2 menjadi muslimah sejati



selain menjadi bonda kepada 2 makhluk kecik ni aku jugak menjadi pa system bonda ku di opis. buang la system tu. ingat aku ni speaker fun fair ke.. ohhh nooo.. yang ni lagi la... aku bekerja dari jam 0730 hingga 1700. memang boleh dapat anugerah pekerja cemerlang la... kononn... dah tu memang waktu opis hour. kerja jangan cakap la. tak cakap pon banyak jugak. sekarang tgh kejar due date untuk kenaikan pangkat all the staff and teachers by end of this month. selain daripada itu, gaji2 para pekerja juga harus disiapkan before end of this week. ada lagi tapi lantak la. keje sampai bila pon tak habis kan. maka arakian kalinya, beta merasa hendak membaham pintu rasanya.. 

the most important.

masih sendiri sehingga kini.
 kalau ada rombongan meminang jatuh dari langit kejap lagi memang aku terima teros je. 
hehehehe. 
berangan!

this is actually who i am


sesejabu = sebenarnye sedih jadi bujang


:: dari kotak epal hijau ~ dulu majalah stailista. sekarang dah ada hijabista. kejap lagi keluar la babunista cipanista gorilasta siamangsta betikusta honeystar. dusta je semata mata ::