Tuesday, 24 April 2012

arakian kalinya..

in the name of Allah, the most gracious and the most merciful

mak aii.... bersawang2 dah belog aku nih....maklum la... tak nyempat2 nak jenguk belog ni semenjak jadi permastautin tetap kerajaan gangga negara. ayat nak gempak je.  

untuk makluman anda2 semua. saya seorang boboi telah menjadi babysitter kepada dua makhluk yang sanggggaattt baikkkkkk sopannn tak suka bergaduhhhhh tak suka menggeledah segala harta karun dalam rumahhhh tak suka pergi kedai sejam sekaliiii tak suka tido lambatttt tak suka tengok katun sampai tengah2 malammmmm tak pernah main bola dalam rumah sampai pecah dua bijik pasu bonda kuuuu hahahahahahhahaha. mimpi je la.... itu adalah angan2 achik eah dua makhluk tersebut untuk mendapat anak2 sedara yang penuh dengan sifat2 mahmudah. haishhh! 

ini adalah contoh mereka yang tiba2 menjadi muslimah sejati



selain menjadi bonda kepada 2 makhluk kecik ni aku jugak menjadi pa system bonda ku di opis. buang la system tu. ingat aku ni speaker fun fair ke.. ohhh nooo.. yang ni lagi la... aku bekerja dari jam 0730 hingga 1700. memang boleh dapat anugerah pekerja cemerlang la... kononn... dah tu memang waktu opis hour. kerja jangan cakap la. tak cakap pon banyak jugak. sekarang tgh kejar due date untuk kenaikan pangkat all the staff and teachers by end of this month. selain daripada itu, gaji2 para pekerja juga harus disiapkan before end of this week. ada lagi tapi lantak la. keje sampai bila pon tak habis kan. maka arakian kalinya, beta merasa hendak membaham pintu rasanya.. 

the most important.

masih sendiri sehingga kini.
 kalau ada rombongan meminang jatuh dari langit kejap lagi memang aku terima teros je. 
hehehehe. 
berangan!

this is actually who i am


sesejabu = sebenarnye sedih jadi bujang


:: dari kotak epal hijau ~ dulu majalah stailista. sekarang dah ada hijabista. kejap lagi keluar la babunista cipanista gorilasta siamangsta betikusta honeystar. dusta je semata mata ::

No comments:

Post a Comment