Wednesday, 25 April 2012

the boys

in the name of Allah, the most gracious and the most merciful
salam rahmat untuk seluruh alam

aku tak ingat chapter ape. ni aku apply apa yang arwah cikgu fathiyah ajar mase mod math form 5 dulu. 

premis 1 : i'm a girl
premis 2 : he IS a boy
conclusion : i hate boys

hambek kau!!! hahahahaha!! 
dalam hati : buat main boboi. buat main.. nanti esok keluar pergi keje gedebuk jumpa a BOY that you never let him go. hambek la kau mase tu... pegi giling sampai jadi rempah la kau punya statement bagai tu.

tetapi

mulut : oh pleaseeee... i have no interest in boys. muahahahahaha!!!

tapiiiiii

aku rasa aku tak boleh tolak beliau laaaa.... i'm sorry uollss.. hehehehe. 
sape lagi...

aeril zafrel.


oh no. jangan pandang aku macam tu. boleh kasi gua palpitation wooo..


rase macam nak..... mintak otogarph je!!


astaghfirullah... matanye... tak menahan


lagi


oh no! lagi!


the end.



sesungguhnya aku hanya mampu berangan je.... gila kau dia pandang aku. aku ni dah la hamba patik pacal yang hina. apa2 je la...

girel = gila aeril zafrel


No comments:

Post a Comment