Wednesday, 27 June 2012

me amor

bismillah..

bila masuk syaaban ni teringat kat makhluk2 ni.. rindu woo... aku rasa kalau tak de dorang ni mau aku macam sawan kat pilah tu. 



ramadhan tahun ni puasa tanpa makhluk2 ni. tapi ramadhan kali ni puasa full special edition dengan family. sejak menjadi penduduk tetap asrama dari umoq 13 tahun sampai la ni rasanye tak pernah lagi puasa penuh dekat rumah. 

lepas ni tak tahu rezeki dapat dekat mana. kepada coe tikah kurak, aku rindu korang. aku sayang korang.
tak lupa mimi aku.


:: dari kotak epal hijau ~ aku dah kemaruk dengar lagu anuar zain yang baru2 belaka. aku pon rasa nak muntah da ni ::

No comments:

Post a Comment