Friday, 14 September 2012

sepupuku bukan suamiku


gambar raya yang dah basi.








okeyhhhh... sebelom fitnah dibuat dan ditabur di merata rata kawasan dan negeri.... baik aku cakap. ni cousin aku umur baru 14. hahahaha! memang tiap kali raya family maktam (kelantan) ngn paksu (pulau pinang) akan beraya dekat rumah kakak mereka (mak aku la tu.. )


korang jangan ingat ni aku buat teaser sepupuku suamiku okeyhhh...
dah macam anak ikan aje sepupu aku ni bila dok sebelah aku.. hahahaha!




:: dari kotak epal hijau ~ sori.. aku memang seorang yang sangat secretive. hanya mereka yang benar2 kenal dengan aku je tau aku inside out. sebab tu kot orang cakap aku sombong. sheshhhh... ::

No comments:

Post a Comment