Friday, 5 October 2012

kempen jodoh & ijazah



dengan ini...
officially aku melancarkan kempen......!!!!

misi cari jodoh & ijazah

made by us
app chemist of applied science faculty 
aka 
a bunch of pervert (rokiyah douglas, 2012)


HAHAHAHAHAHAHAHA!!



dengan 23 credit hours tiap sem , hidop tonggang langgang, pergi kelas matahari tak terbit lagi balik kelas matahari dah terbenam, rambut dah macam rumput mak lampir bagai, hari2 balik kelas bau badan dah macam bangla keje kat kilang... ada hati nak menjala jodoh yang bertebaran kat perlis nih... puiiiii!!! 





:: dari kotak epal hijau ~ industrial chem ni memang menjanjikan pendapatan yang lumayan gaji yang masyukkk. tapi.... baru lab 2 jam dekat lab yang simulation nye lebih kurang sama dengan kilang2 dah nak runtuh tulang temulang aku ni weyh.. dengan bau chemical cam cipan melekat dekat baju dengan tegar nye. lab assistant tu pon cam vavun je. orang dah separuh nyawa sedut choloroform tu baru terkedek2 nak bagi mask. hasilnya memang mabuk la sehari tu.. vavun la. betol ke ni jalan menuju makrifah yang aku pilih nih.... ::

No comments:

Post a Comment