Sunday, 25 November 2012

frusto



ok
aku frust.







lepas ni aku kene jadi manje sopan ayu ala2 nora danish gamaknye.
maeowww..
hahahahaha! puiii!!



:: dari kotak epal hijau ~ takziah.. al-Fatihah untuk opah ::

Saturday, 3 November 2012

untitled

bersawang berhabuk berlalang berumput berlumut dah belog nih haa...

kena admit wad sebab terlebih makan daging. dah tak de sakit yang takjub lagi ke soleh? naik bengkak kat muka tu dah biasa tapi bila dah start batok berdarah... mula la panik at the disco... hospital teros. hambik ko kena tahan. muahahahahaha!

elok je seminggu aku discharged makhluk tuhan yang tak berapa nak seksi ni pulak kena admit.. dah tak keje takjub lain ke ko nak buat ha aterkome?? hahahahaha!






cuti midterm yang bes jugak lah..tapi part yang tak bes sebab raya haji aku tengok je sup2 daging gearbox kaki la hape la depan mata aku. memang carik nahas la kalo curik2 makan.. masok operation room teros pulak aku raya2 nih. 

mama pulak kursus kat taiping seminggu tinggal kereta kat rumah. hehehehe... kereta milik gua..seminggu ni je lah. maka start la episod joli katak aku dengan celor. 














kebetulan sawah padi area rumah kitorang tengah menghijau dengan jayanya. ambik feel nur kasih la konon2 nye nih. hahahaha! puii!!



mereka sangat pakar dalam membuat rumah berselerak ibarat singapura dilanggar todak.




:: dari kotak epal hijau ~  저는 당신이 그리워요 ::