Thursday, 27 December 2012

be mine-tasha manshahar





be mine la sangat...
puii!!
kalo jadi kat aku cenggini memang aku tampo kan aje jantan nih.
hahahahahah!






:: dari kotak epal hijau ~ rasa macam nak ajak bangla kawen lari je ::

Tuesday, 25 December 2012

lagu tema




lagu tema hidop


hidup kita bukan untuk untuk derita 
juga derita bukan untuk selamanya


shesshhh....
moga derita tonggak tonggeng bersepai otak terbelahak masa belajar ni akan dibalas sesuatu yang manis nanti. kalau tak kat dunia kat akhirat nanti. 

bak kat Dr. Zuli, 'you must believe in God '





:: dari kotak epal hijau ~ rasa macam nak tampo orang je. huhh! sabar2.. ni kne mandi bunga ni kasi setan lari dalam badan tu ::

Wednesday, 12 December 2012

Monday, 10 December 2012

hidup ini tidak lagi indah...




hidup ini tidak lagi indah...




terbelahak aku tengok list nih.
memang aku pilih derita lepas bergumbira bergurau senda cuti konvo hari tu.






:: dari kotak epal hijau ~ seorang manusia normal tak boleh tengok benda2 macam nih. vavun lah... ::

Sunday, 9 December 2012

the moment



the moment.
rasa macam nak je design machine yang boleh stopkan masa. 
huh! tak payah nak jadi kapiaq sangat la solehah.











kami dah pakat nak letak nama anak starting with A. nanti tak de la beratur dekat lorong gelap macam kami ni. hahahaha


gosip


gosip lagi




curik2 tangkap.







friends till jannah.



puii!!




saya memang pemalu orangnye...
sila hantuk kepala anda kat dinding sekarang.



next





btw, thanks for the blue jebat.
=)






:: dari kotak epal hijau ~ to kukrak, dont be sad k.  kami tunggu ko punya konvo. bawak2 bersabar. hidup ni memang sukar. aku sekarang ni dah jadi joyah susah payah tau tak. shesshh.. ::