Sunday, 9 December 2012

the moment



the moment.
rasa macam nak je design machine yang boleh stopkan masa. 
huh! tak payah nak jadi kapiaq sangat la solehah.











kami dah pakat nak letak nama anak starting with A. nanti tak de la beratur dekat lorong gelap macam kami ni. hahahaha


gosip


gosip lagi




curik2 tangkap.







friends till jannah.



puii!!




saya memang pemalu orangnye...
sila hantuk kepala anda kat dinding sekarang.



next





btw, thanks for the blue jebat.
=)






:: dari kotak epal hijau ~ to kukrak, dont be sad k.  kami tunggu ko punya konvo. bawak2 bersabar. hidup ni memang sukar. aku sekarang ni dah jadi joyah susah payah tau tak. shesshh.. ::

3 comments:

  1. weh aku pun huruf s....tak nampak pon korang...??
    btw semoga berbahagia, kawin jemput aku tau..?huhu

    ReplyDelete
  2. ko kan dok depan. ktorg nampak kepala ko dari belakang. hahaha

    ReplyDelete