Thursday, 31 January 2013

minor surgery

assalamualaikum.

pagi tadi pegi kelinik gigi dengan niat nak cabot gigi bongsu yang asyik membengkakkan pipi aku ni ha. tak tau pulak aku klinik hari khamis kat sini dipenuhi dengan ibu2 yang baru lepas pantang dengan stokin bagai dengan kain batik nye nasib baik tak ikat rambut macam hantu jenglot je bawak baby check up kot. dekat kelinik gigi ni pulak yang nak check gigi semua ibu2 yang mengandong pulak tu. ape mase mengandong kene cabot gigi ke?? ok dorang sume pandang aku pelik je. aku rasa aku dah datang salah hari. lantak lah. 

masok je bilik check up... gile gabannnn!!!! hensem dodol dentist nye kot........!!!! dah kawen kot nih.. tak pon kompem dah ade makwe. hahaha. vavun2!! kalo buat mukadimah macam ni dalam karangan kertas 2 spm memang dah jadi karangan sampah nih.

yang sebenarnya aku nak bagitau gigi bongsu tu tak boleh cabot secara normal tadi. dah buat appointment pon dengan dentist tu nak buat minor surgery. aku dah agak dah.. sebab selalu sangat dia mencederakan gusi dan membengkakkan pipi aku ni ha. gosip ni dah sampai kat kota tinggi. tikah memang vavun. bukan nak bagi kata2 semangat lagi dikutuk2 nye aku. vavun ko.

siyes aku takot nih weyh. masa kene admit hospital dulu pon tak takot macam nih. padahal masa tu bergelen2 darah aku kene ambik berbotol2 air dengan ubat dicucuk kat aku ni ha.

vangang aku takot. 




gamba tak de kene mengena. 


:: dari kotak epal hijau ~ aku tiba2 rindu dekat orang yang pernah bagi aku keychain patrick star. hahahahah! muntah hijau la ko tikah kalo ko baca nih... hahahah!! ::

Monday, 28 January 2013

jangan buat maksiat tepi rumah orang

lama tak update.

sehari sebelum paper last final exam hari tu, 2 makhluk Tuhan paling mangkok ni datang lagi tepi rumah sewa kami. first mereka datang seminggu sebelum ni kitorang nampak budak2 ni berciom dalam kete. memang bullshit punya budak2 buat maksiat tepi rumah orang. memang la rumah student tapi ape kau ingat kitaorang ni jenis buat maksiat macam kau ke ha!! kali kedua budak2 ni datang tak tau la diorang buat ape. agaknye main congkak kot dalam kete tu sampai bergoyang bergegar kete tu. bullshit tol. agaknye bile dah kene tempik dengan suara petir kitorang dorang macam tak jadi buat pape dalam kete tu.

















aku taget budak pompuan tu budak sekolah. tgk muka pon dah tau. weyh adik. taubat la adik oit. akak yakin one day adik akan menyesal tahap dewa la atas ape yang engko buat nih. kalo boypren engko tu ikhlas nak dekat ko, die tak kan ajak ko buat maksiat tepi rumah orang. get a room la woi!! murah je pon hotel kat arau tu.





:: dari kotak epal hijau ~ kalau jumpa kete ni dekat mana2, korang baling je taik :

Wednesday, 16 January 2013

puii



saje nak tunjuk gamba yang dah basi
















aku stress.
rasa macam nak tampo je kucing ni. tak habes2 nak mengiow je. cuba la mengaum sket. baru la anak jantan.





:: dari kotak epal hijau ~ weyh si gadis. ko jangan sampai aku hilang pedoman sebagai wanita muslimah. kang ada yang makan kaki kang ::