Monday, 28 January 2013

jangan buat maksiat tepi rumah orang

lama tak update.

sehari sebelum paper last final exam hari tu, 2 makhluk Tuhan paling mangkok ni datang lagi tepi rumah sewa kami. first mereka datang seminggu sebelum ni kitorang nampak budak2 ni berciom dalam kete. memang bullshit punya budak2 buat maksiat tepi rumah orang. memang la rumah student tapi ape kau ingat kitaorang ni jenis buat maksiat macam kau ke ha!! kali kedua budak2 ni datang tak tau la diorang buat ape. agaknye main congkak kot dalam kete tu sampai bergoyang bergegar kete tu. bullshit tol. agaknye bile dah kene tempik dengan suara petir kitorang dorang macam tak jadi buat pape dalam kete tu.

















aku taget budak pompuan tu budak sekolah. tgk muka pon dah tau. weyh adik. taubat la adik oit. akak yakin one day adik akan menyesal tahap dewa la atas ape yang engko buat nih. kalo boypren engko tu ikhlas nak dekat ko, die tak kan ajak ko buat maksiat tepi rumah orang. get a room la woi!! murah je pon hotel kat arau tu.





:: dari kotak epal hijau ~ kalau jumpa kete ni dekat mana2, korang baling je taik :

No comments:

Post a Comment